Felties Paw Patrol Patroller
Felties Paw Patrol Patroller
Felties Paw Patrol Patroller

Felties Paw Patrol Patroller

500 op voorraad
3750601
€ 14,99

  • Bekijk meer van Paw Patrol
  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Breng je Favoriete Paw Patrol Figuren tot Leven met de Kleur-Je-Eigen Feltie Set!

Ben je een fan van Paw Patrol en hou je van creatieve knutselprojecten? Dan is de Kleur-Je-Eigen Feltie Set iets voor jou! Deze set bevat witte Feltie figuren in de vorm van Chase, Marshall en de Patroller, maar de kleurtjes ontbreken nog. Het is jouw kans om je artistieke talenten te laten schijnen en deze schattige Paw Patrol figuren hun unieke kleurenpatronen te geven.

Wat maakt deze set zo speciaal? Allereerst, de voldoening van het zelf inkleuren van je favoriete Paw Patrol personages is ongeëvenaard. Je kunt ervoor kiezen om Chase en Marshall hun bekende kleuren te geven, of je kunt je verbeelding de vrije loop laten en ze hele nieuwe kleurtjes geven. Het is een geweldige manier om creativiteit te bevorderen en te experimenteren met kleuren.

Een ander groot voordeel van deze Feltie figuren is dat je nooit bang hoeft te zijn om een fout te maken. Als je niet tevreden bent met je creatie, kun je de figuren gewoon onder de kraan schoonwassen en weer opnieuw beginnen. Zo kun je keer op keer van dit knutselproject genieten.

De Kleur-Je-Eigen Feltie Set is niet alleen leuk voor individuele knutselprojecten, maar ook perfect voor knutselactiviteiten met vrienden of familie. Kinderen zullen genieten van het personaliseren van hun eigen Paw Patrol figuren.

Bestel vandaag nog de Kleur-Je-Eigen Feltie Set en breng je favoriete Paw Patrol figuren tot leven met je eigen unieke stijl. Laat je creativiteit stromen en ervaar de vreugde van knutselen en inkleuren. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen en iets leuks te creëren.

Afmeting: 34 x 18,5 x 10,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
34 x 18.5 x 10.5 cm
Materiaal
Kunststof
Karakter
Paw Patrol
EAN code:
5056219066912
500 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst