Paletmesje Set van 5 Stuks
Paletmesje Set van 5 Stuks
Paletmesje Set van 5 Stuks

Paletmesje Set van 5 Stuks

23 op voorraad
Artist
BK2514
€ 5,50

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben jij een creatieveling die graag schildert? Dan kan een set paletmessen niet ontbreken in jouw collectie. Met deze paletmessen voel jij je als een professionele schilder en maak je de mooiste schilderijen. Deze set bevat vijf verschillende messen in verschillende soorten en maten, zodat jij altijd het juiste mes bij de hand hebt.

Met paletmessen kun je op een unieke manier verf op het doek aanbrengen. De messen hebben verschillende vormen en maten waarmee je gemakkelijk reliëf en textuur aanbrengt in je schilderijen. Hiermee creëer je prachtige effecten en een gevoel van diepte in je werk. Het is een geweldige manier om jouw schilderijen tot leven te brengen en een persoonlijk tintje te geven.

Deze set bevat vijf messen van verschillende groottes, waardoor je altijd het juiste mes bij de hand hebt. De messen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben een stevig handvat voor een goede grip. Hierdoor kun je gemakkelijk en precies werken.

Deze set paletmessen is niet alleen geschikt voor professionele schilders, maar ook voor beginners die op zoek zijn naar een nieuwe techniek om te leren. Het is een geweldige manier om te experimenteren met verschillende texturen en reliëfs en zo jouw eigen stijl te ontdekken.

Kortom, als je op zoek bent naar een set paletmessen waarmee je de mooiste schilderijen kunt maken, dan is deze set zeker iets voor jou. Met vijf verschillende messen heb je altijd het juiste mes bij de hand en kun je op een unieke manier jouw schilderijen tot leven brengen. Het is een geweldige manier om jouw creativiteit de vrije loop te laten en te experimenteren met verschillende technieken.

Afmetingen: maat 170/185/195/210/220 mm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 9 jaar
Afmetingen
maat 170/185/195/210/220 mm
Materiaal
Metaal en Hout
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8720573036832
23 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst