Schilderdoek 24x30cm
Schilderdoek 24x30cm

Schilderdoek 24x30cm

Niet op voorraad
Base Toys
BK2568
€ 1,85


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig canvasdoek om jouw creativiteit op los te laten? Dan zijn de Bleiswijck canvasdoeken de perfecte keuze! Deze doeken zijn gemaakt van stevig materiaal en hebben een mooie structuur, waardoor ze een uitstekende basis vormen voor elk schilderwerk.

Het Bleiswijck canvasdoek is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor verschillende soorten verf, waaronder acryl- en olieverf. De randen zijn strak afgewerkt, zodat jouw kunstwerk ook aan de zijkanten netjes blijft.

Of je nu een beginnende schilder bent of een ervaren kunstenaar, deze canvasdoeken zijn perfect voor elk niveau en elke stijl. Met de Bleiswijck canvasdoeken kun je jouw creativiteit de vrije loop laten en de mooiste kunstwerken maken.

Het Bleiswijck canvasdoek is te bestellen tegen een scherpe prijs per stuk. Bestel er meerdere om een serie te maken of om verschillende schilderijen te maken. Het canvasdoek is ook een geweldig cadeau voor vrienden en familie die van schilderen houden. Met de Bleiswijck canvasdoeken creëer je prachtige kunstwerken die je kunt ophangen in je eigen huis of cadeau kunt geven aan anderen. Bestel nu en begin met schilderen!

Afmetingen: 24 x 30cm
Prijs per doek.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
24x30cm
Materiaal
Canvas
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573161664

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst