• -10%
  • Pakket
Stickervel Voetbal 120st.
Stickervel Voetbal 120st.

Stickervel Voetbal 120st.

2 op voorraad
LG-Imports
LG8556-120
€ 25,65 € 28,50 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je je werkstukken of spullen een sportieve uitstraling geven? Dan zijn de voetbal stickers uit onze webshop de perfecte oplossing! Met deze stickers kun je jouw schoolwerk, laptop, telefoonhoesje, of ander item versieren en personaliseren met leuke voetbalmotieven.

Onze voetbal stickers zijn verkrijgbaar in een set van 12 verschillende stickers op een velletje. Elke sticker heeft een unieke voetbalafbeelding, zoals een voetbal, een voetbalshirt, voetbalgoal, en andere populaire voetbalelementen. De stickers zijn gedrukt op hoogwaardig vinyl, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Je kunt de stickers eenvoudig aanbrengen op bijna elk oppervlak, zoals papier, karton, plastic, glas, en nog veel meer. Ze zijn gemakkelijk te verwijderen en laten geen residu achter. Hierdoor zijn ze perfect voor tijdelijke decoratie, zoals bijvoorbeeld bij het versieren van een voetbal themafeestje.

De voetbal stickers zijn niet alleen leuk voor kinderen en tieners, maar ook voor volwassenen die van voetbal houden. Of je nu je werkstuk wilt versieren, je laptop wilt personaliseren, of gewoon een leuke toevoeging wilt aan je verzameling stickers, de voetbal stickers zijn een geweldige keuze.

Bovendien zijn de voetbal stickers betaalbaar en van hoge kwaliteit. Bestel ze vandaag nog en geef je werkje of item een leuke voetbaluitstraling!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking. Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Afmeting: 11,5 x 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
11,5 x 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247285560
2 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst