Stickervel Monsters
Stickervel Monsters

Stickervel Monsters

500 op voorraad
6430683
€ 0,85

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ons stickervel met vrolijke monsters is een speelse en kleurrijke toevoeging aan elke verzameling stickers. Deze stickers zijn ontworpen om vreugde en verbeelding te brengen in de wereld van kinderen en volwassenen alike. Met een assortiment van grappige, schattige, en soms een beetje griezelige monsters, is er voor elk wat wils op dit stickervel.

De monsters variëren in grootte, vorm en kleur, waardoor ze perfect zijn voor het versieren van notitieboeken, laptops, agenda's, kunstprojecten, en nog veel meer. Kinderen zullen dol zijn op het personaliseren van hun spullen met deze levendige stickers, terwijl volwassenen ze kunnen gebruiken om een speelse toets toe te voegen aan hun dagelijkse bezigheden.

Met verschillende uitvoeringen die door elkaar worden geleverd, biedt elk stickervel een verrassende mix van monsterlijke karakters. Van schattige kleine wezentjes tot angstaanjagende monsters met scherpe tanden en grote ogen, er is geen tekort aan variatie op dit stickervel.

Naast hun decoratieve doeleinden kunnen deze monsterstickers ook worden gebruikt om verhalen te vertellen, spelletjes te spelen of zelfs leeractiviteiten te verrijken. Ze kunnen worden gebruikt als beloningen voor goed gedrag in de klas, als aanmoediging tijdens het huiswerk maken, of als prijzen voor winnaars van spelletjes.

Kortom, ons stickervel met vrolijke monsters is een veelzijdige en leuke aanvulling op elke stickercollectie. Of je nu op zoek bent naar een manier om wat plezier toe te voegen aan je dagelijkse leven, of je wilt gewoon wat vrolijkheid verspreiden, deze monsterstickers zijn de perfecte keuze.

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie.
De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.
Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Afmeting: 24 x 10 cm
Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
24 x 10 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5908275196327
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst