Stickervel Fruit
Stickervel Fruit

Stickervel Fruit

500 op voorraad
6430676
€ 0,85

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Versier je wereld met een vleugje vrolijkheid en kleur met ons stickervel vol vrolijk fruit! Dit stickervel zit boordevol levendige afbeeldingen van allerlei soorten fruit, van sappige aardbeien tot verfrissende citroenen en van knapperige appels tot rijpe peren. Elk fruitsticker straalt een speelse energie uit en brengt een glimlach op je gezicht.

Met verschillende uitvoeringen die door elkaar worden geleverd, blijft elk stickervel een aangename verrassing. Elke bestelling biedt een assortiment aan kleurrijke en levendige fruitstickers die je creativiteit zullen inspireren en je projecten zullen opvrolijken.

Of je nu je agenda wilt versieren, je notitieboekjes wilt opfleuren, je scrapbookpagina's wilt verfraaien of gewoon een beetje vrolijkheid aan je omgeving wilt toevoegen, deze fruitstickers zijn perfect voor allerlei decoratieve toepassingen. Daarnaast zijn ze ook geweldig voor het belonen van kinderen, het organiseren van agenda's of planners, het decoreren van feestuitnodigingen, en nog veel meer.

Het stickervel met vrolijk fruit is niet alleen een leuke manier om je spullen op te vrolijken, maar ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familieleden of collega's die van kleurrijk en speels design houden. Dus laat je creativiteit de vrije loop en breng een vleugje fruitige vrolijkheid in je leven met dit betoverende stickervel!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie.
De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.
Een geweldige cadeau voor kinderen en sticker-verzamelaars van alle leeftijden!

Afmeting: 19 x 7 cm
Let op: Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
19 x 7 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5908275170907
500 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst