Foam Stickers Hart
Foam Stickers Hart

Foam Stickers Hart

19 op voorraad
Base Toys
BK2271B
€ 1,95

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een manier om wat magie toe te voegen aan je knutselprojecten? Deze schattige foam stickers in de vorm van een hart zijn de perfecte manier om je kaarten, brieven en andere creatieve ontwerpen te verfraaien. Met verschillende kleuren in de set, kun je gemakkelijk kleur toevoegen aan je projecten en ze naar een hoger niveau tillen.

Deze foam stickers in de vorm van een hart zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn zacht en gemakkelijk aan te brengen op verschillende oppervlakken. Door hun zachte textuur zijn ze gemakkelijk te manipuleren en te knippen tot de gewenste grootte en vorm. Of je nu een ervaren knutselaar bent of net begint met knutselen, deze hartvormige foam stickers zijn een geweldige keuze voor al je projecten.

De set bevat verschillende kleuren foam stickers, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen welke kleur het beste bij je project past. Of je nu een felroze hart wilt om wat pit toe te voegen aan je Valentijnskaarten of een zachtblauw hart voor een rustige uitstraling op je briefpapier, de mogelijkheden zijn eindeloos met deze set foam stickers.

Dus als je op zoek bent naar een leuke en creatieve manier om je knutselprojecten te verfraaien, dan zijn deze hartvormige foam stickers een geweldige optie. Met verschillende kleuren in de set kun je gemakkelijk kleur toevoegen aan je ontwerpen en een vleugje magie toevoegen aan al je creaties. Bestel ze vandaag nog en maak magische ontwerpen!

Kinderen zijn dol op stickers! Jouw kinderen zullen zich nooit meer vervelen met de kinderstickers van Speelgoedfamilie. De stickers kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor: Beloningen, schoolwerk, bullet tijdschriften, feestartikelen, crafts herinneringen, vakantiegeschenken en scrapbooking.

Afmetingen: circa diameter hart 12cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
circa diameter hart 12cm
Materiaal
Foam
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987817731
19 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst