Stempelset Kerst
Stempelset Kerst
Stempelset Kerst

Stempelset Kerst

101 op voorraad
Wins Holland
1560884
€ 1,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Kerst is de tijd van het jaar waarin we graag de "Christmas Spirit" verspreiden en wat is er nu een leukere manier om dat te doen dan met deze feestelijke kerststempelset? Met deze set van 5 kerstige stempels voeg je in een handomdraai een vleugje kerstmagie toe aan wenskaarten, cadeauverpakkingen, tekeningen, en nog veel meer.

Elke stempel in deze set heeft een uniek kerstthema. Zo vind je onder andere de kerstman, een schattig cadeautje, een vallende ster, de kerstboom en een bel. Met deze stempels kun je al je creatieve projecten tijdens de kerstperiode verfraaien en personaliseren.

De stempels zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en zijn ontworpen om gemakkelijk in gebruik te zijn. Ze zijn perfect voor knutselprojecten met de kinderen, het maken van zelfgemaakte wenskaarten, het versieren van cadeauverpakkingen of het toevoegen van een feestelijk tintje aan je kerstdecoraties.

Dus, waar je ook bent en wat je ook doet tijdens de kerstperiode, met deze kerststempelset verspreid je de "Christmas Spirit" overal waar je gaat. Breng wat extra vreugde en kerstsfeer in je leven en bestel vandaag nog deze leuke set om je kerstcreaties te verfraaien!

In ons assortiment vind je veel stempels in verschillende thema's en formaten. Van een Paw Patrol stempel tot houten stempels, maar ook complete sets met natuurlijk stempelkussen. Stempels zijn ook ideaal voor het versieren van tekeningen, kaarten en knutselwerkjes.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Afmeting: 14 x 12,5 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
14 x 12.5 x 3 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
8711851440007
101 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst