• -10%
Productnaam
Productnaam
Productnaam
Productnaam
Productnaam
Productnaam
Productnaam
Productnaam
Productnaam Productnaam Productnaam Productnaam
Productnaam

Stempel Ruimte per stuk

523 op voorraad
LG-Imports
LG6693
€ 0,27 € 0,30 -10%

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je een fan van de ruimte en alles wat daarmee te maken heeft? Dan hebben we goed nieuws voor je! Met de Ruimtevaart Stempel kun je je eigen ruimte creëren, waar en wanneer je maar wilt. Deze stempelset bestaat uit 6 verschillende stempels: een oranje ruimtevoertuig, roze maan, paars ruimtewezentje, groene Saturnus, blauw fantasiefiguurtje en een zwarte raket. Met deze stempels kun je je eigen ruimtetafereel maken op papier, op een kaart of op een cadeauverpakking.

De Ruimtevaart Stempel is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die van de ruimte houden. Je kunt met deze stempels je creativiteit de vrije loop laten en je eigen ruimtescènes maken. De stempels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en hebben een goede grip, zodat je er gemakkelijk mee kunt werken. De stempelset is ook ideaal voor leraren, die deze stempels kunnen gebruiken in de klas voor educatieve doeleinden.

De Ruimtevaart Stempel is een geweldig cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis. Kinderen kunnen er urenlang plezier aan beleven en hun eigen verhalen bedenken over de ruimte en alles wat daar te vinden is. Deze stempels zijn ook ideaal voor kinderen die geïnteresseerd zijn in wetenschap en technologie, omdat ze hen kunnen inspireren om meer te leren over de ruimte.

Kortom, met de Ruimtevaart Stempel kun je je eigen ruimte creëren en je creativiteit de vrije loop laten. Bestel vandaag nog je eigen set en ontdek de magie van de ruimte!

In ons assortiment vind je veel stempels in verschillende thema's en formaten. Van een Paw Patrol stempel tot houten stempels, maar ook complete sets met natuurlijk stempelkussen. Stempels zijn ook ideaal voor het versieren van tekeningen, kaarten en knutselwerkjes.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje met als thema ruimtevaart, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te stempelen.

Let op: Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd, prijs per stuk.

Afmeting: 4 x 2.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4 x 2.5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
5413247066930
523 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst