• -10%
Stempel Boerderijdieren
Stempel Boerderijdieren
Stempel Boerderijdieren
Stempel Boerderijdieren
Stempel Boerderijdieren

Stempel Boerderijdieren

207 op voorraad
LG-Imports
LG6698
€ 0,32 € 0,35 -10%

  • Bekijk meer van Boerderij
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De stempels van boerderijdieren zijn een must-have voor alle creatieve kinderen die van dieren houden. Met deze set kunnen kinderen eenvoudig de mooiste creaties maken op tekeningen, kaarten of schriften. De set bevat zes stempels met verschillende boerderijdieren, zoals een koe, varken, schaap, eend, kip en paard. Zo kunnen kinderen hun eigen boerderij maken op papier.

De stempels zijn eenvoudig in gebruik. Druk de stempel in de inkt en druk vervolgens op papier. De stempels zijn gemaakt van stevig plastic en hebben een gemakkelijk vast te houden handvat, waardoor ze perfect zijn voor kleine handjes. De stempels zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor kinderen er lang plezier van kunnen hebben.

Deze set is ook verkrijgbaar met zeedieren, waardoor kinderen hun creaties kunnen uitbreiden naar de onderwaterwereld. Of je nu een boerderij- of zeedierenthema hebt, deze stempels zorgen voor een leuke en creatieve toevoeging aan elk project.

De stempelset met boerderijdieren is een geweldig cadeau voor kinderen die van dieren en creativiteit houden. Met deze set kunnen ze hun verbeelding de vrije loop laten en de mooiste kunstwerken creëren. Bestel vandaag nog deze stempelset en geef jouw kinderen urenlang knutselplezier!

In ons assortiment vind je veel stempels in verschillende thema's en formaten. Van een Paw Patrol stempel tot houten stempels, maar ook complete sets met natuurlijk stempelkussen. Stempels zijn ook ideaal voor het versieren van tekeningen, kaarten en knutselwerkjes. Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.
Meer producten met als thema de Boerderij vind u hier.

Verschillende uitvoeringen worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 4 x 2.5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
4 x 2.5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Boerderij
EAN code:
5413247066985
207 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst