• -10%
  • Pakket
Maak je Eigen Parel Armbanden...
Maak je Eigen Parel Armbanden Zeemeermin 48st.

Maak je Eigen Parel Armbanden Zeemeermin 48st.

Gratis bezorgd
Niet op voorraad
LG-Imports
LG0111-48
€ 44,96 € 49,95 -10%

Dit pakket bevat


  • Bekijk meer van Zeemeermin
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil je graag je eigen unieke armbanden maken en een vleugje magie toevoegen? Dan zijn deze "Maak je Eigen Parel (schelpen) Armbanden Zeemeermin" perfect voor jou! Deze bundel bevat maar liefst 48 sets, zodat je volop kunt genieten van het creëren van je eigen zeemeerminarmbanden.

Met deze set kun je je creativiteit de vrije loop laten. Elke set bevat kleurrijke parels in verschillende tinten, waarmee je prachtige armbanden kunt ontwerpen.  Laat je fantasie de vrije loop en combineer de parels in verschillende patronen en kleuren om unieke armbanden te maken die je persoonlijke stijl weerspiegelen.

Het maken van deze armbanden is eenvoudig en leuk! Rijg gewoon de parels op het elastische koord. Het is een geweldige activiteit om te delen met vrienden, tijdens kinderfeestjes, op school of gewoon thuis.

Deze bundel van 48 sets is ideaal als je een groot evenement organiseert, zoals een kinderfeestje, een knutselactiviteit op school of een zeemeerminnen themafeest. Maar ook als je gewoon graag verschillende armbanden wilt maken voor jezelf, vrienden en familie, is deze bundel perfect. Je hebt genoeg materialen om vele prachtige armbanden te maken en te delen.

De "Maak je Eigen Parel Armbanden Zeemeermin" bundel is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en veilig zijn voor kinderen. Het is een geweldige manier om hun fijne motoriek, creativiteit en hand-oogcoördinatie te stimuleren. Bovendien zijn de zeemeerminarmbanden een geweldig cadeau-idee voor elke jonge sieradenliefhebber of zeemeerminfan.

Dus, als je op zoek bent naar een leuke en creatieve activiteit of een uniek cadeau, kies dan voor de "Maak je Eigen Parel Armbanden Zeemeermin" bundel. Bestel vandaag nog en maak prachtige zeemeerminarmbanden die je laten stralen als een echte zeemeermin!

Afmetingen: verpakking 11 x 9,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
verpakking 11 x 9,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Roze
Thema
Zeemeermin
EAN code:
5413247101112

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst