• -30%
Maak Je Eigen Armbanden
Maak Je Eigen Armbanden
Maak Je Eigen Armbanden

Maak Je Eigen Armbanden

10 op voorraad
LG-Imports
LG0174
€ 4,17 € 5,95 -30%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je klaar om creatief aan de slag te gaan? Met deze knutselset kun je de hipste armbandjes maken met draad en kralen! Laat je verbeelding de vrije loop en creëer unieke sieraden die jouw persoonlijke stijl weerspiegelen.

De knutselset bevat een uitgebreide collectie kunststoffen kralen in verschillende vormen, maten en kleuren. Van kleurrijke ronde kralen tot schattige bloemvormige kralen en sprankelende glaskralen, deze set biedt eindeloze mogelijkheden om je armbandjes te ontwerpen en te versieren. Mix en match de kralen naar eigen smaak en maak zo armbandjes die helemaal bij jou passen.

Met de bijgeleverde draad kun je gemakkelijk de kralen rijgen en je armbandjes vormgeven. Het proces van het maken van de armbandjes is niet alleen leuk, maar ook ontspannend. Het is een geweldige activiteit om je creativiteit te uiten en tegelijkertijd te genieten van rustige momenten.

Deze knutselset zorgt voor urenlang knutselplezier! Het is een geweldige bezigheid voor kinderen, maar ook voor volwassenen die graag hun eigen sieraden willen maken. Je kunt samen met vrienden of familie aan de slag gaan en elkaars creaties bewonderen. Het is ook een perfect cadeau-idee voor verjaardagen, feestjes of gewoon als verrassing voor iemand die van knutselen houdt.

Naast het plezier van het maken van de armbandjes, zul je ook trots zijn op het eindresultaat. Draag je zelfgemaakte armbandjes met trots en laat anderen versteld staan van jouw creativiteit. Het is een geweldige manier om een persoonlijk tintje toe te voegen aan je outfits en je eigen unieke stijl te laten zien.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu deze knutselset en ga aan de slag met draad en kralen om de hipste armbandjes te maken. Laat je creativiteit stromen en geniet van urenlang knutselplezier. Maak unieke sieraden die jouw persoonlijkheid weerspiegelen en laat je inspireren door de prachtige wereld van handgemaakte accessoires!

Verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmeting verpakking: 20 x 3 x 26/18cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
20 x 3 x 26/18cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
5413247001740
10 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst