Schetsboek A3 22 Vellen
Schetsboek A3 22 Vellen

Schetsboek A3 22 Vellen

41 op voorraad
Artist
BK2510
€ 4,75

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als kunstenaar weet je hoe belangrijk het is om de juiste materialen te hebben om je creativiteit tot uiting te brengen. Dit schetsboek is de perfecte keuze voor iedereen die graag tekent en schildert. Met 22 witte pagina's biedt het schetsboek meer dan genoeg ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten.

Het schetsboek heeft een A3-formaat, wat betekent dat het groot genoeg is voor de meeste teken- en schildertechnieken. Het formaat biedt ook genoeg ruimte om te experimenteren met verschillende composities en lay-outs. Dit maakt het schetsboek ideaal voor zowel beginners als ervaren kunstenaars.

De kwaliteit van het papier is van essentieel belang bij het kiezen van een schetsboek. Dit schetsboek is gemaakt van hoogwaardig papier dat geschikt is voor potloden, houtskool, inkt, aquarelverf en meer. De witte pagina's zijn dik genoeg om doorbloeden te voorkomen en bieden tegelijkertijd de perfecte textuur om je kunstwerken tot leven te brengen.

Dit schetsboek is ook draagbaar en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het perfect is voor onderweg of voor gebruik op locatie. Of je nu buiten in de natuur aan het tekenen bent of gewoon op de bank zit te schilderen, dit schetsboek biedt alles wat je nodig hebt.

Kortom, als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogstaand schetsboek met veel ruimte en draagbaarheid, dan is dit schetsboek de perfecte keuze voor jou. Bestel het vandaag nog en begin met het maken van je mooiste tekeningen en schilderijen!

Afmeting: 43 x 30,5 x 1 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
43 x 30.5 x 1 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Wit
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987402753
41 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst