Design Blok Patronen 30 vellen
Design Blok Patronen 30 vellen

Design Blok Patronen 30 vellen

230 op voorraad
1330638
€ 2,49

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Duik in een wereld van creativiteit en inspiratie met het Design Blok met Patronen! Deze set bevat 30 vellen met een uitgebreide collectie prachtige en diverse patronen die elke kunstenaar, ontwerper of hobbyist zullen aanspreken. Hier zijn enkele kenmerken van dit veelzijdige designblok:

Diversiteit aan Patronen: Het blok biedt een uitgebreide verzameling van 30 vellen met verschillende patronen. Van geometrische ontwerpen tot florale motieven, elk vel is uniek en biedt eindeloze mogelijkheden voor creatieve expressie.

Hoogwaardige Kwaliteit: De vellen zijn vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit. Het gebruik van hoogwaardig papier zorgt voor duurzaamheid en maakt het blok geschikt voor diverse kunstprojecten.

Perfect voor Knutselprojecten: Of je nu bezig bent met scrapbooking, kaarten maken, origami of ander knutselwerk, dit designblok biedt de perfecte achtergrond voor al je projecten. De patronen voegen een esthetisch element toe aan je creaties.

Inspirerend en Motiverend: Blader door de verschillende vellen en laat je inspireren door de diverse patronen. Of je nu een beginner bent die zijn creatieve reis begint of een ervaren kunstenaar die op zoek is naar nieuwe ideeën, dit blok is een waardevolle bron van inspiratie.

Handig Formaat: Met zijn handige formaat zijn de vellen gemakkelijk te hanteren en op te bergen. Neem ze mee naar school, werk of gebruik ze gewoon thuis voor je artistieke uitingen.

Veelzijdig Gebruik: Het designblok is geschikt voor verschillende technieken, waaronder tekenen, kleuren, knippen en plakken. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor het blok geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen.

Kortom, het Design Blok met Patronen is een must-have voor iedereen die houdt van creatieve expressie. Of je nu een kunstproject wilt verlevendigen, een scrapbook wilt maken of gewoon wat ontspannende tijd wilt besteden aan kleuren, dit blok heeft alles wat je nodig hebt. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer prachtige kunstwerken met dit veelzijdige designblok!

Afmeting: 15,5 x 11 x 1 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
15.5 x 11 x 1 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
8719987814396
230 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst