Houten Boomschijf Langwerpig
Houten Boomschijf Langwerpig
Houten Boomschijf Langwerpig

Houten Boomschijf Langwerpig

2 op voorraad
Creotime
CT567030
€ 1,95

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

De ovale schijven van berkenhout met schors zijn een unieke en robuuste toevoeging aan elke decoratie. Deze boomstamschijven zijn ideaal voor diverse soorten decoratie, waardoor er veel variatie mogelijk is in het gebruik ervan. Of je nu een mooi voor- of najaarsstukje wilt maken, een serveerplaat of iets anders, deze schijven geven een natuurlijke en rustieke touch aan elk project. De schijven zijn gemaakt van berkenhout, een duurzame en robuuste houtsoort, waardoor ze lang meegaan en niet snel beschadigen. De natuurlijke schors op de schijven geeft een unieke textuur aan elke creatie en maakt het een echte eyecatcher.
De ovale vorm van de schijven geeft een elegantie touch aan elke decoratie en de natuurlijke kleur van het berkenhout past perfect in elk interieur. Of je nu een klassieke of moderne look wilt creëren, deze schijven zullen zeker de aandacht trekken. Ideaal voor zowel professionele decorateurs als hobbyisten, deze schijven zijn een must-have voor elke creatie. Je kan de schijven gebruiken als basis voor een bloemstuk, zet er een kaars op of gebruik ze als serveerplaat voor een gezellig diner. Ook als schildersondergrond zijn ze ideaal, het berkenhout neemt de verf goed op en geeft een uniek effect. Niks is te gek als het neerkomt op je creativiteit.
In samenvatting zijn de ovale schijven van berkenhout met schors een unieke en robuuste toevoeging aan elke decoratie, ideaal voor diverse soorten decoratie en gemaakt van duurzaam berkenhout. De natuurlijke schors op de schijven geeft een unieke textuur aan elke creatie en de ovale vorm geeft een elegantie touch aan elke decoratie. Ideaal voor zowel professionele decorateurs als hobbyisten, deze schijven zijn een must-have voor elke creatie en kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden.

Afmetingen: 15 x 9 x 0,2 cm (LxBxH). Let op dit betreft een natuur product. de aangegeven maten zijn een indicatie.

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
15 x 9 x 0,2 cm (LxBxH)
Materiaal
Hout
Kleur
Naturel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Knutselen
EAN code:
5707167226797
2 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst