Mijn Kleurblok Kerstmis met Dikke Lijnen
Mijn Kleurblok Kerstmis met Dikke Lijnen

Mijn Kleurblok Kerstmis met Dikke Lijnen

79 op voorraad
1561004
€ 5,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Onze populaire kleurblokken zijn weer terug, en dit keer hebben we ze in een betoverend kerstthema! Deze kleurblokken met opgedikte reliëflijnen zijn een geweldige manier om kinderen in de kerstsfeer te brengen en hen te helpen hun creatieve kant te ontwikkelen.

Wat deze kleurblokken echt speciaal maakt, is het reliëf dat over elke tekening is aangebracht. Deze verhoogde lijnen helpen kinderen om gemakkelijker binnen de lijntjes te kleuren en hun kunstwerkjes nog mooier te maken. Hierdoor voelen ze zich trots op hun creaties en krijgen ze een gevoel van voldoening.

De tekeningen in het kleurblok zijn speciaal aangepast aan het niveau van het kind, waardoor ze geschikt zijn voor jongere en oudere kinderen. Of ze nu graag sneeuwpoppen, kerstbomen, cadeautjes of kerstmannen inkleuren, er is voor ieder wat wils.

Een ander handig kenmerk van deze kleurblokken is dat de blaadjes eenvoudig kunnen worden uitgescheurd. Dit maakt ze perfect om cadeau te geven aan ouders, grootouders, familie of zelfs aan de Kerstman zelf! De kunstwerken van je kinderen kunnen zo een prachtig en persoonlijk kerstcadeau worden.

Breng de kerstsfeer tot leven en stimuleer de creativiteit van je kinderen met deze kerstkleurblokken met opgedikte reliëflijnen. Bestel ze vandaag nog en laat je kinderen genieten van urenlang kleurplezier tijdens de feestdagen.

Afmeting: 21,5 x 20 x 1 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
21.5 x 20 x 1 cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Kerst
EAN code:
9789403211923
79 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst