• Pakket
Kleuren op Nummer Kleurboek Dieren 48st.
Kleuren op Nummer Kleurboek Dieren 48st.

Kleuren op Nummer Kleurboek Dieren 48st.

11 op voorraad
Base Toys
S51685-48
€ 21,95

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je dol op kleuren en dieren? Dan is dit Kleuren op Nummer Kleurboek Dieren de perfecte keuze voor jou! Deze bundel van 48 stuks brengt urenlang creatief plezier en ontspanning.

Het Kleuren op Nummer Kleurboek Dieren is speciaal ontworpen om kleuren eenvoudig en leuk te maken. Met genummerde kleurpotloden en velden op de afbeelding, hoef je alleen maar de nummers te volgen om de juiste kleuren toe te passen. Het is net als een puzzel, maar dan met kleuren!

Elk kleurboekje bevat 16 prachtige bladzijdes met verschillende dierenafbeeldingen om in te kleuren. Van schattige kittens tot majestueuze leeuwen en exotische vogels, er is een grote verscheidenheid aan dieren om te ontdekken en tot leven te brengen met kleur.

Kleuren op Nummer is niet alleen leuk, maar het heeft ook educatieve voordelen. Het helpt kinderen bij het ontwikkelen van kleurherkenning, nummerherkenning en fijne motoriek. Ze leren kleuren mengen en creëren prachtige kunstwerken terwijl ze zich concentreren op de details van elke afbeelding.

Deze bundel van 48 stuks is perfect voor scholen, kinderfeestjes, kinderdagverblijven en andere gelegenheden waarbij meerdere kinderen samen willen kleuren. Iedereen kan zijn eigen kleurboekje hebben en zijn creativiteit de vrije loop laten. Het is ook een geweldig cadeau-idee om uit te delen aan vrienden, familie en collega's.

Bestel vandaag nog de bundel van 48 Kleuren op Nummer Kleurboek Dieren en beleef eindeloos kleurplezier. Ontdek de magie van kleuren op nummer en breng prachtige dierenafbeeldingen tot leven met je eigen creatieve touch. Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van de rustgevende en bevredigende ervaring van kleuren op nummer!

Afmetingen: boekje 10,5 x 14,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
10,5 x 14,5cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dieren
EAN code:
5050203516858
11 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst