Gips Gieten Set Dieren
Gips Gieten Set Dieren

Gips Gieten Set Dieren

5 op voorraad
Base Toys
BK2515D
€ 4,95

  • Vandaag besteld, dinsdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met deze leuke gipsen knutselset kunnen kinderen hun eigen dierenfiguren maken. Het is een creatieve en leuke activiteit voor kinderen vanaf vijf jaar. De set bevat alles wat nodig is om prachtige dierenfiguren van gips te maken, waaronder gips, een vorm, gips mengbakje, verf, penselen en een schraper.

Deze knutselset is niet alleen educatief, maar stimuleert ook de fijne motoriek en creativiteit van kinderen. Het is een perfect cadeau voor kinderen die van knutselen en dieren houden. De handleiding is duidelijk en gemakkelijk te volgen, zodat kinderen snel aan de slag kunnen.

Met deze gipsen knutselset kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten. Ze kunnen de dieren beschilderen met de bijgeleverde verf, waardoor elk dierenfiguur uniek wordt. Het is een leuke activiteit om samen met vriendjes of vriendinnetjes te doen tijdens een verjaardagsfeestje of op een regenachtige dag.

Deze knutselset is ook geschikt voor ouders of grootouders die op zoek zijn naar een educatief en creatief cadeau voor hun kinderen of kleinkinderen. Het is een geweldige manier om quality time door te brengen en samen herinneringen te maken.

Kortom, deze gipsen knutselset is perfect voor kinderen die van dieren houden en graag creatief bezig zijn. Het is een leuke en educatieve activiteit die de creativiteit en fijne motoriek stimuleert en perfect is voor verjaardagsfeestjes en regenachtige dagen.

Afmetingen: verpakking 22 x 18 x 5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
verpakking 22 x 18 x 5cm
Materiaal
Gips
Kleur
Multi
EAN code:
8720573143196
5 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst