Gips Gieten Set Auto
Gips Gieten Set Auto

Gips Gieten Set Auto

4 op voorraad
Base Toys
BK2515C
€ 4,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met de Gips Gieten Set Auto kunnen kinderen hun creatieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen terwijl ze plezier beleven aan het maken van hun eigen gipsfiguren. Deze knutselset is perfect voor kinderen vanaf vijf jaar en biedt een boeiende en leerzame activiteit.

De set bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, inclusief gips, een vorm om een auto te maken, een gips mengbakje, verf, penselen en een schraper. Dit betekent dat kinderen alle benodigde materialen binnen handbereik hebben en meteen aan de slag kunnen. De inbegrepen handleiding geeft stapsgewijze instructies, zodat kinderen eenvoudig en veilig hun gipsfiguren kunnen maken.

Gips gieten is niet alleen een leuke bezigheid, maar het helpt kinderen ook hun fijne motorische vaardigheden te ontwikkelen terwijl ze bezig zijn met kneden, gieten en schilderen. Het resultaat is een prachtige zelfgemaakte gipsen auto die kinderen trots kunnen tonen aan hun vrienden en familie.

Deze knutselset is ideaal voor regenachtige dagen, vakanties of gewoon als een leuke activiteit om samen met vrienden en familie te doen. Het stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen en geeft ze een gevoel van voldoening door iets met hun eigen handen te creëren. Geef de Gips Gieten Set Auto cadeau en zie hoe de jonge kunstenaars in de dop hun talent ontdekken en ontwikkelen.

Afmetingen: verpakking 22 x 18 x 5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
verpakking 22 x 18 x 5cm
Materiaal
Gips
Kleur
Multi
EAN code:
8720573143196
4 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst