Trapveer Gekleurd
Trapveer Gekleurd

Trapveer Gekleurd

144 op voorraad
Base Toys
BK2754
€ 1,25

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze kleurrijke trapveer is een fantastische manier om kinderen actief en vermaakt te houden. Gemaakt van robuust en duurzaam materiaal, is de trapveer verkrijgbaar in diverse levendige kleuren, waardoor er voor elk kind een favoriet te vinden is. Het unieke kenmerk van deze trapveer is dat hij zelf naar beneden rolt zodra je hem een licht duwtje geeft aan de bovenkant, wat garant staat voor urenlang speelplezier!

De trapveer is niet alleen perfect voor dagelijks gebruik, maar ook ideaal voor feestjes of andere evenementen. Kinderen zullen enthousiast zijn om de trapveer van boven naar beneden te zien bewegen en zullen er graag mee spelen. Dankzij de vrolijke kleuren en het speelse ontwerp is deze trapveer een geweldige toevoeging aan elke speelkamer of speelgoedcollectie.

Bovendien is deze trapveer ook nog eens zeer betaalbaar. Voor een kleine investering kun je veel plezier en vermaak toevoegen aan het leven van je kinderen. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau of gewoon een leuk speeltje voor thuis, deze trapveer is een uitstekende keuze.

Kortom, deze kleurrijke trapveer biedt kinderen niet alleen eindeloos vermaak, maar is ook stevig, duurzaam en verkrijgbaar in verschillende kleuren. En dat allemaal voor een zeer betaalbare prijs!

Afmetingen: lengte 6,5cm, diameter 5,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 6,5cm, diameter 5,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573905244
144 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst