• -10%
  • Pakket
Trapveer Eenhoorn 12st.
Trapveer Eenhoorn 12st.
Trapveer Eenhoorn 12st.

Trapveer Eenhoorn 12st.

15 op voorraad
LG-Imports
LG9680-12
€ 28,22 € 31,35 -10%

Dit pakket bevat

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak van jouw eenhoorn-thema kinderfeestje een magische ervaring met onze Trapveer Eenhoorn bundel van 12 stuks! Deze vrolijke en kleurrijke trapveren zijn het perfecte uitdeelcadeau om de feestvreugde naar huis te brengen. Met hun betoverende gekleurde ontwerp en speelse functionaliteit zullen ze de verbeelding van de kinderen prikkelen en hen urenlang plezier bezorgen.

Plaats eenvoudig een Trapveer Eenhoorn bovenaan de trap en geef hem een klein duwtje. De kinderen zullen vol verwondering toekijken terwijl de trapveer trapsgewijs naar beneden hupt, een glimlach op hun gezichten toverend. Het is een geweldige manier om de kinderen actief te laten spelen en tegelijkertijd plezier te hebben.

Deze bundel van 12 stuks maakt het perfect voor het uitdelen op het kinderfeestje, waardoor elk kind zijn eigen magische eenhoorntrapveer mee naar huis kan nemen. Het zal een blijvende herinnering zijn aan een fantastische dag vol plezier en avontuur.

Gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit, zijn deze trapveren niet alleen leuk, maar ook veilig en stevig in gebruik. Ouders kunnen gerust zijn terwijl hun kinderen genieten van het spelen met deze betoverende trapveren.

Kortom, met onze Trapveer Eenhoorn bundel maak je van elk kinderfeestje een betoverende en onvergetelijke gebeurtenis. Breng wat magie in het leven van de kinderen en laat ze genieten van het speelse plezier van deze prachtig gekleurde trapveren!

Meer Eenhoorn producten vind je hier.

Afmetingen: hoogte 15cm en diameter 5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
hoogte 15cm en diameter 5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247196804
15 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst