Metallic Trapveer
Metallic Trapveer
Metallic Trapveer

Metallic Trapveer

Niet op voorraad
7895016
€ 1,69


  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ontdek de magie van beweging en kleur met onze metallic trapveer in alle kleuren van de regenboog. Deze betoverende trapveer is een ware traktatie voor jong en oud. Zet hem bovenaan de trap, geef hem een zetje en zie hoe de spiraal vol energie en enthousiasme naar beneden beweegt.

Deze metallic trapveer is een echte eyecatcher, dankzij de prachtige regenboogkleuren die glinsteren en stralen als hij zich naar beneden beweegt. De metallic glans geeft een extra dimensie aan het spektakel en maakt het nog leuker om naar te kijken.

Niet alleen kinderen zullen gefascineerd zijn door dit kleurrijke speelgoed, maar ook volwassenen kunnen er geen genoeg van krijgen. Het is een perfect cadeau voor verjaardagen, feestjes, of gewoon als verrassing voor een speciaal persoon.

Deze metallic trapveer is niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook goed voor de motorische vaardigheden van kinderen. Het spelen met de veer stimuleert de hand-oog coördinatie en helpt hen om hun fijne motoriek te ontwikkelen.

Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een kinderfeestje, een verrassend uitdeelcadeautje, of gewoon een kleurrijk speeltje voor thuis, deze metallic trapveer is de perfecte keuze.

Bestel vandaag nog en beleef zelf de fascinerende beweging en kleurenpracht van onze metallic trapveer. Haal de magie van de regenboog in huis en laat je betoveren door dit speelse en kleurrijke speelgoed.

Afmeting: 7,5 x 7,5 x 7 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
7,5 x 7,5 x 7 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8718012037953

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst