• Pakket
Sleutelhangers Zeedieren thema
Sleutelhangers Zeedieren thema
Sleutelhangers Zeedieren thema

Sleutelhangers Zeedieren thema

Niet op voorraad
Base Toys
BT2704
€ 2,79

Dit pakket bevat


  • Bekijk meer van Zeedieren thema
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je een liefhebber van de zee en alles wat daarin leeft? Dan is deze bundel van 6 sleutelhangers met zeedieren de perfecte accessoire voor jou! Deze schattige en kleurrijke sleutelhangers bevatten een verscheidenheid aan zeedieren, waaronder een haai, zeester, zeepaardje en nog veel meer. Met deze sleutelhangers kun je je passie voor de oceaan en de fascinerende wezens die erin rondzwemmen, altijd bij je dragen.

Elke sleutelhanger in de bundel is met zorg ontworpen en gemaakt van hoogwaardige materialen. De vrolijke uitstraling van de zeedieren maakt ze tot een ware blikvanger. Of je ze nu aan je sleutelbos, tas of rugzak bevestigt, ze zullen zeker de aandacht trekken en een glimlach op ieders gezicht toveren.

Deze bundel van 6 sleutelhangers biedt niet alleen een leuke manier om je sleutels georganiseerd te houden, maar ook de mogelijkheid om je eigen stijl en persoonlijkheid uit te drukken. Je kunt ervoor kiezen om een ander zeedier aan je sleutelbos te hangen, afhankelijk van je stemming of de gelegenheid. Het is ook een geweldige manier om je liefde voor de zee te tonen en gesprekken aan te knopen met mede-zeeliefhebbers.

Daarnaast is deze bundel van 6 zeedierensleutelhangers ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden, familieleden of collega's die ook geïnteresseerd zijn in de onderwaterwereld. Het is een uniek en betaalbaar geschenk dat een persoonlijke touch geeft aan hun dagelijkse routine.

Kortom, de bundel van 6 sleutelhangers met zeedieren is een leuke en veelzijdige accessoire voor liefhebbers van de oceaan. Bestel vandaag nog je eigen bundel en laat je passie voor zeedieren zien waar je ook gaat!

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Zeedieren
EAN code:
8740236588010

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst