Sleutelhanger Raceauto Paars
Sleutelhanger Raceauto Paars

Sleutelhanger Raceauto Paars

60 op voorraad
Base Toys
BT2696
€ 0,49

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je een fan van snelheid, adrenaline en autosport? Dan is de Sleutelhanger Raceauto Paars een absolute must-have voor jou! Deze unieke sleutelhanger is geïnspireerd op de wereld van autoracen en brengt de opwinding van het racecircuit naar je sleutelbos. Met zijn opvallende paarse kleur en gedetailleerde ontwerp is deze sleutelhanger een echte blikvanger.

De Sleutelhanger Raceauto Paars is speciaal ontworpen met het racecircuit in gedachten. De paarse kleur symboliseert passie, kracht en energie, wat perfect aansluit bij de opwinding en competitie van autoracen. Of je nu een professionele coureur bent, een fanatieke racefanaat of gewoon een liefhebber van snelle auto's, deze sleutelhanger laat zien waar je passie ligt.

Daarnaast heeft deze sleutelhanger een speciale connectie met het beroemde racecircuit in Zandvoort. Zandvoort is een iconische locatie waar jaarlijks de spannende Formule 1-race plaatsvindt. Met de Sleutelhanger Raceauto Paars draag je een stukje van dit legendarische circuit altijd bij je. Het herinnert je aan de opwinding en de sensatie van de autosport en geeft je het gevoel alsof je zelf op het circuit aanwezig bent.

Voeg wat pit toe aan je sleutelbos met de Sleutelhanger Raceauto Paars. Het is niet alleen een stijlvol accessoire, maar ook een manier om je passie voor autoracen te tonen. Of je nu een fervent supporter bent van je favoriete raceteam of gewoon de adrenaline van de autosport wilt voelen, deze sleutelhanger is een perfecte keuze. Laat de racer in jou naar boven komen en pronk met deze stoere Sleutelhanger Raceauto Paars!

Afmetingen: lengte inclusief hanger 10cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte inclusief hanger 10cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Paars
EAN code:
8740236587860
60 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst