• -10%
  • Pakket
Sleutelhanger Lachgezicht 48st.
Sleutelhanger Lachgezicht 48st.

Sleutelhanger Lachgezicht 48st.

8 op voorraad
LG-Imports
LG9786-48
€ 19,76 € 21,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en kleurrijke toevoeging aan je sleutelbos? Dan is onze sleutelhanger lachgezicht precies wat je nodig hebt! Deze vrolijke sleutelhangers zijn verkrijgbaar in een grote bundel van 48 stuks en komen in maar liefst 6 verschillende kleuren. Elke kleur vertegenwoordigt een andere emotie, waardoor je altijd de perfecte gezichtsuitdrukking kunt kiezen die past bij jouw stemming.

Of je nu verliefd, verbaasd, verward, ondeugend of gewoon speels bent, er is altijd een lachgezicht sleutelhanger die jouw gevoel weergeeft. Elke sleutelhanger is voorzien van een unieke emoticon, van een knipogend gezicht tot een lachend gezicht met hazentanden. Laat je sleutelbos opvrolijken met deze grappige en expressieve sleutelhangers.

De sleutelhangers zijn gemaakt van flexibel rubber, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk te bevestigen zijn aan je sleutels, tas, of zelfs aan je broeklus. Ze zijn licht van gewicht en hebben een handig formaat, zodat ze niet ongemakkelijk aanvoelen in je zakken.

Deze grote bundel van 48 sleutelhanger lachgezichten is perfect voor feestjes, cadeauzakjes, traktaties en meer. Verspreid de vrolijkheid en deel deze kleurrijke sleutelhangers uit aan je vrienden, familie of collega's. Ze zullen zeker een glimlach op ieders gezicht toveren!

Mis de kans niet om je sleutelbos een dosis plezier en emotie te geven. Bestel vandaag nog onze bundel van 48 sleutelhanger lachgezichten en geniet elke dag van een nieuwe emotie aan je sleutelbos!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Sleutelhangers zijn ook het perfecte weggevertje voor op beurzen of evenementen.

Verschillende uitvoeringen/kleuren worden door elkaar geleverd.

Afmetingen: 8 x 4,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
8 x 4,5 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Karakter
Emoji
EAN code:
5413247197863
8 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst