• -10%
Raamlopers
Raamlopers
Raamlopers
Raamlopers
Raamlopers

Raamlopers

64 op voorraad
LG-Imports
LG9309
€ 2,03 € 2,25 -10%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Ben je op zoek naar een leuk en vermakelijk speeltje voor je kinderen? Dan zijn de Walker Tubes misschien wel iets voor jou! Deze kunststof buizen met meerdere beestjes zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook om mee te spelen. Gooi de beestjes tegen het raam en kijk hoe ze naar beneden klauteren, het staat garant voor veel FUN!

De Walker Tubes zijn gemaakt van duurzaam kunststof en zijn voorzien van kleurrijke en schattige beestjes. Door hun lichte gewicht en zachte materiaal zijn ze veilig om binnenshuis te gebruiken. Het is ook een geweldig speeltje voor kinderen om hun hand-oog coördinatie en motorische vaardigheden te verbeteren.

Het beste aan de Walker Tubes is dat het zoveel plezier biedt voor zowel kinderen als volwassenen. Het is een leuk en creatief speeltje dat gemakkelijk meegenomen kan worden naar verschillende locaties, zoals de speeltuin of het park. Het is een geweldig speeltje om kinderen bezig te houden en ze urenlang te vermaken.

Dus als je op zoek bent naar een leuk speeltje voor je kinderen of als je gewoon op zoek bent naar iets om de tijd te doden, dan zijn de Walker Tubes de perfecte keuze. Ze zijn betaalbaar, duurzaam en bieden urenlang plezier. Bestel ze vandaag nog en geniet van een speeltje dat gegarandeerd veel FUN biedt!

Afmetingen: circa 1 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
circa 1 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
5413247093097
64 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst