• -20%
Sticky Ninja 2 Stuks
Sticky Ninja 2 Stuks
Sticky Ninja 2 Stuks

Sticky Ninja 2 Stuks

44 op voorraad
Base Toys
BK2591
€ 1,40 € 1,75 -20%

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en unieke manier om jezelf te vermaken? Probeer dan de Sticky Ninja set met twee kleverige ninja's! Deze ninja's zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook zeer handig. Gooi de ninja tegen een raam en hij blijft eraan kleven. Het is een geweldige manier om je hand-oog coördinatie te verbeteren en om jezelf te vermaken tijdens een saaie dag thuis.

Deze set van twee Sticky Ninja's is perfect voor kinderen en volwassenen. Het is een geweldige manier om jezelf te vermaken en om te ontspannen na een lange dag werken. De ninja's zijn gemakkelijk vast te pakken en te gooien, en ze blijven zeer goed plakken aan ramen en andere gladde oppervlakken.

De Sticky Ninja set is ook een geweldig cadeau-idee voor iedereen die van ninja's en speelgoed houdt. Het is een uniek en leuk cadeau dat zeker indruk zal maken. De set is ook zeer betaalbaar, dus je kunt het gemakkelijk aan iedereen cadeau doen.

Maak je geen zorgen als de ninja's na een tijdje wat minder kleverig worden. Je kunt ze gewoon afspoelen met water en ze zijn weer zo goed als nieuw. De Sticky Ninja's zijn gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan.

Kortom, als je op zoek bent naar een leuke manier om jezelf te vermaken, dan is de Sticky Ninja set met twee kleverige ninja's precies wat je nodig hebt. Het is een geweldige manier om je hand-oog coördinatie te verbeteren en om jezelf te vermaken tijdens een saaie dag thuis. Bestel vandaag nog jouw eigen Sticky Ninja set en ontdek hoeveel plezier je kunt hebben!

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu. Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te spelen.

Afmetingen: 9,4 x 3,7cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
9,4 x 3,7cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573236294
44 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst