• -10%
Klaparmband Eenhoorn Luxe
Klaparmband Eenhoorn Luxe
Klaparmband Eenhoorn Luxe
Klaparmband Eenhoorn Luxe

Klaparmband Eenhoorn Luxe

141 op voorraad
LG-Imports
LG0461
€ 1,49 € 1,65 -10%

  • Bekijk meer van Eenhoorn
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Wil jij jouw outfit een magische touch geven? Dan is deze prachtige gekleurde eenhoorn klaparmband precies wat je nodig hebt! Gemaakt van hoogwaardig kunststof, biedt deze klaparmband niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je look, maar zorgt ook voor een speels element.

De eenhoorn klaparmband is verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs per stuk. Bovendien worden er vijf verschillende uitvoeringen en kleuren door elkaar geleverd, waardoor elke bestelling een verrassingselement heeft. 

Deze klaparmbanden zijn niet alleen een modeaccessoire, maar ook een leuke manier om jezelf uit te drukken en een statement te maken. Of je ze nu draagt naar school, een feestje of gewoon tijdens een dagje uit, ze trekken zeker de aandacht en laten je stralen. Ze zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, waardoor ze een veelzijdig accessoire zijn voor iedereen die van eenhoorns en kleur houdt.

Dankzij het klapmechanisme zijn deze armbanden gemakkelijk om je pols te bevestigen. Ze passen zich perfect aan de vorm van je pols aan en blijven stevig zitten tijdens je dagelijkse activiteiten. Bovendien zijn ze lichtgewicht en comfortabel om te dragen, zodat je er de hele dag van kunt genieten zonder enig ongemak.

De eenhoorn klaparmbanden zijn niet alleen leuk om te dragen, maar kunnen ook dienen als geweldige cadeaus of verrassingen. Ze zijn perfect voor feestjes, grabbeltonnen of als uitdeelcadeautjes. Kinderen zullen dol zijn op deze kleurrijke armbanden en kunnen hun eigen stijl creëren door ze te mixen en matchen met hun favoriete outfits.

Maak jouw outfit compleet en voeg een vleugje magie toe met deze mooie gekleurde eenhoorn klaparmbanden. Bestel vandaag nog en laat je betoveren door de verschillende uitvoeringen en kleuren die je zult ontvangen!

Afmetingen: lengte 22,5cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
lengte 22,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Door elkaar geleverd
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Eenhoorn
EAN code:
5413247004611
141 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst