Goki Turnlint Regenboog
Goki Turnlint Regenboog

Goki Turnlint Regenboog

2 op voorraad
Goki
GK15353
€ 2,95

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met het kleurrijke regenbooglint kun je eindeloos zwaaien en draaien en prachtige bewegingen maken in de lucht. Dit danslint is een geweldige manier om je creativiteit en expressie tot uiting te brengen. Of je nu jong of oud bent, het regenbooglint zorgt voor plezier en verwondering.

Het lint is stevig vastgemaakt aan een kunststof stok met handvat, waardoor het gemakkelijk vast te houden is. Het handvat biedt een comfortabele grip, zodat je moeiteloos kunt bewegen en het lint soepel door de lucht kunt laten zwaaien. De kleurrijke regenboogkleuren geven een vrolijke en levendige uitstraling aan het geheel.

Dit danslint is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het heeft ook talloze voordelen voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert de fijne motoriek, coördinatie en balans. Daarnaast bevordert het de concentratie en creativiteit. Kinderen kunnen hun eigen choreografieën bedenken en zichzelf uitdrukken op een speelse en dynamische manier.

Het regenbooglint is ook ideaal voor dans- en gymnastieklessen, waar het gebruikt kan worden om ritme, beweging en expressie te verkennen. Het is een geweldige aanvulling op dansroutines en optredens, en voegt een extra visueel element toe aan de show.

Of je nu een dansliefhebber bent, op zoek bent naar een leuke activiteit voor kinderen of gewoon wilt genieten van het speelse plezier van het zwaaien en draaien met een regenbooglint, dit product zal zeker aan je verwachtingen voldoen. Dus pak het regenbooglint, zwaai het in de lucht en laat je verbeelding de vrije loop!

Afmeting: lengte lint ca. 200 cm.

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 6 jaar
Afmetingen
lengte lint ca. 200 cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Multi
Doelgroep
Meisjes
EAN code:
4013594153539
2 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst