Bellenblaas Zwaard 6st.
Bellenblaas Zwaard 6st.
Bellenblaas Zwaard 6st.

Bellenblaas Zwaard 6st.

478 op voorraad
1930614
€ 7,50

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap het zomerse avontuur in en laat de bubbels vliegen met deze opwindende bellenblaaszwaarden! Deze bundel van 6 bellenblaaszwaarden is de perfecte metgezel voor eindeloos buitenspeelplezier op warme zomerdagen. Of je nu in de tuin speelt, op het strand bent of in het park rondrent, deze kleurrijke zwaarden zorgen voor gegarandeerd vermaak voor kinderen van alle leeftijden.

Met deze bellenblaaszwaarden kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze het gevecht aangaan met bubbels. Door simpelweg het zwaard heen en weer te bewegen of erop te blazen, komen er magische bubbels tevoorschijn, wat zorgt voor een betoverend spektakel waar kinderen dol op zullen zijn. De bundel bevat 6 zwaarden, elk in een andere vrolijke en zomerse kleur, waardoor er genoeg zijn om te delen en te spelen met vrienden en familie.

Naast het bieden van eindeloos speelplezier, stimuleert het gebruik van deze bellenblaaszwaarden ook de fysieke activiteit en hand-oog coördinatie van kinderen, terwijl ze zich vermaken in de frisse buitenlucht. Bovendien zijn de zwaarden eenvoudig te gebruiken en veilig voor kinderen van alle leeftijden.

Dus ga het gevecht aan met bubbels en creëer onvergetelijke herinneringen met deze kleurrijke bellenblaaszwaarden. Met hun vrolijke kleuren en betoverende bubbels zullen ze zeker een hit zijn op elke zomerse dag!

Afmeting: 35 x 3 x 3 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
35 x 3 x 3 cm
Materiaal
Kunststof
EAN code:
8711252015835
478 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst