• -10%
  • Pakket
Bellenblaas Dino 36st.
Bellenblaas Dino 36st.
Bellenblaas Dino 36st.
Bellenblaas Dino 36st.

Bellenblaas Dino 36st.

3 op voorraad
LG-Imports
LG4142-36
€ 24,26 € 26,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Als ouder weet je dat het belangrijk is om je kinderen te voorzien van speelgoed dat hen echt kan vermaken en verwonderen. En wat is er nu leuker en magischer dan bellen blazen? Kinderen zijn dol op bellenblazen en met ons uitgebreide assortiment maken wij het bellenblazen nóg leuker en spannender!

Met onze bundel van 36 stuks bellenblaas in een dinosaurus thema zullen je kinderen zich urenlang vermaken. Deze bellenblaasflesjes zijn versierd met kleurrijke afbeeldingen van schattige dinosaurussen, waardoor het bellenblazen een extra avontuurlijke twist krijgt.

Onze bellenblaasflesjes zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes en zijn gemakkelijk vast te houden. Met een eenvoudige zwaai van de hand kunnen je kinderen grote en mooie bellen creëren die door de lucht zweven. Het zien van de bellen dansen en glinsteren in het zonlicht zal ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van je kinderen toveren.

Onze bellenblaasvloeistof is van hoge kwaliteit en zorgt voor stevige en langdurige bellen. Je kinderen kunnen zich laten betoveren door de prachtige bellen die ze kunnen blazen. Het dinosaurus thema voegt een speels element toe aan het bellenblaasplezier en stimuleert de verbeelding van je kinderen.

Deze bundel van 36 stuks is perfect voor verjaardagsfeestjes, speelafspraakjes of gewoon om in huis te hebben voor spontane bellenblaassessies. Met zoveel bellenblaasflesjes kunnen je kinderen hun vrienden uitnodigen om samen te spelen en te genieten van het magische plezier van bellen blazen.

Geef je kinderen de vreugde van bellen blazen met onze dinosaurus thema bellenblaas bundel. Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van eindeloos bellenblaasplezier!

Bij ons vind je een groot assortiment bellenblaasproducten, van de klassieke bellenblaasflesjes tot aan de nieuwste bellenblaasmachines. Ons assortiment is speciaal samengesteld om kinderen van alle leeftijden te vermaken en te laten genieten van dit tijdloze speeltje.

Naast bellenblaas voor kinderen hebben wij ook bellenblaas met een thema bijvoorbeeld Piraten of Eenhoorn.

Leuk als uitdeelcadeautje, bij een kinderfeestje, kinderopvang, BSO of als aardigheidje in een restaurant bij een kindermenu.
Natuurlijk zijn ze er ook om er gewoon thuis of bij vriendjes mee te blazen.

Let op: Prijs per stuk verschillende kleuren worden door elkaar geleverd.
Afmeting: 3 x 10,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
3 x 10,5cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Thema
Dinosaurus
EAN code:
5413247141422
3 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst