Badeend Set Van 4 Stuks
Badeend Set Van 4 Stuks

Badeend Set Van 4 Stuks

45 op voorraad
Base Toys
BK2616
€ 5,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en kleurrijke toevoeging voor in bad? Dan is deze set van 4 gele badeendjes een echte must-have! Deze schattige badeendjes zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar zijn ook gemaakt van zacht en flexibel materiaal, waardoor ze lekker zacht aanvoelen in het badwater. De perfecte manier om jouw kinderen te vermaken tijdens het badderen!

De gele kleur van deze badeendjes maakt ze een opvallende en leuke toevoeging aan elk bad. Het is ook een leuke manier om kinderen te leren over kleuren en stimuleert hun verbeeldingskracht terwijl ze spelen met de badeendjes in het bad. De badeendjes zijn ontworpen om gemakkelijk te grijpen te zijn, waardoor ze perfect zijn voor kleine handjes om vast te houden en mee te spelen.

Daarnaast zijn deze badeendjes ook gemakkelijk schoon te maken. Je kunt ze eenvoudig afspoelen met water en eventueel wat zeep om ze weer helemaal schoon te krijgen. Bovendien zijn ze gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang meegaan en niet snel stuk gaan.

Kortom, deze set van 4 gele badeendjes is niet alleen leuk en kleurrijk, maar ook een geweldige manier om jouw kinderen te vermaken tijdens het badderen. Het zachte en flexibele materiaal maakt ze comfortabel om vast te houden en de opvallende kleur zorgt voor extra plezier in bad. Bestel ze vandaag nog en maak jouw badtijd nog leuker en gezelliger!

Afmetingen: grote eend 10 x 9cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
grote eend 10 x 9cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Geel
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8720573309578
45 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst