Opbergzak Toekan
Opbergzak Toekan

Opbergzak Toekan

Niet op voorraad
Base Toys
BK1962B
€ 8,95

Meer uit de serie


  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een praktische opbergoplossing die ook nog eens leuk staat in de kinderkamer? Dan is deze vrolijk gekleurde opbergzak met de afbeelding van een toekan zeker iets voor jou! De opbergzak is niet alleen ideaal om speelgoed in op te bergen, maar kan ook gebruikt worden als wasmand of om andere spullen netjes bij elkaar te houden.

De opbergzak is gemaakt van stevig katoen en heeft een handige trekkoordsluiting aan de bovenkant. Hierdoor kun je de zak gemakkelijk openen en sluiten en blijven je spullen veilig opgeborgen. Dankzij het vrolijke design met de afbeelding van een kleurrijke toekan staat de zak ook nog eens leuk in elke kinderkamer.

De opbergzak heeft een diameter van 40 cm  en een hoogte van 50 cm en biedt dus voldoende ruimte voor allerlei soorten speelgoed en andere spullen. Bovendien is de opbergzak gemakkelijk schoon te maken en kan hij zelfs in de wasmachine worden gewassen.

Dus ben je op zoek naar een praktische en leuke opbergoplossing voor in de kinderkamer? Dan is deze vrolijk gekleurde opbergzak met de afbeelding van een toekan zeker het overwegen waard! Bestel hem nu en houd de kinderkamer opgeruimd en gezellig tegelijkertijd.

Afmetingen: 40 x 50cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
40 x 50cm
Materiaal
Katoen
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719202917437

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst