Toy Story

Welkom in de ongelooflijke wereld waar speelgoed speelt terwijl de mensen niet in de buurt zijn. Ontmoet Woody'de pratende cowboy, Buzz een ruimte actiepop en hun vrienden en beleef samen de leukste avonturen.

Toy Story speelgoed is dé perfecte keuze voor elk kind dat houdt van avontuur en humor. Met speelgoed van Woody, Buzz en hun vrienden kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en zich ontwikkelen op allerlei gebieden. Er is voor elk wat wils in het ruime aanbod van Toy Story speelgoed. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor knuffels van Woody en Buzz, poppen met beweegbare ledematen zodat je echte actiescènes kunt naspelen, of bouwsetjes waarmee je je eigen Toy Story-wereld kunt creëren.
Maar dat is nog niet alles! Er zijn ook allerlei andere leuke Toy Story-artikelen beschikbaar, zoals rugzakken met het gezicht van Woody of Buzz, of mokken met de kleuren van de verschillende personages.

Dus als je klaar bent om mee te gaan op avontuur met Woody, Buzz en hun vrienden, neem dan snel een kijkje in het ruime aanbod van Toy Story speelgoed. Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van alle avonturen die je kunt beleven met dit fantastische speelgoed!

Product toegevoegd aan verlanglijst