Puntenslijpers

Wanneer je aan het tekenen bent en de punt van je potlood breekt af of is bot geworden, slijp hem dan snel weer scherp met onze leuke en stoere puntenslijpers.
Vaak denk je bij een puntenslijper dat het maar een saai rechthoekig product is, maar het kan juist ook een leuke vorm hebben. Zoek onze puntenslijpers maar eens op.

Puntenslijpers zijn onmisbaar voor iedere tekenaar! Een puntenslijper, potloodslijper, scherper of aanscherper is een apparaat dat wordt gebruikt om de punt van een potlood te slijpen. Door het potlood met een draaiende beweging in dit gat van de puntenslijper te duwen, slijpt het mesje een beetje hout van het potlood en komt de stift weer tevoorschijn. De puntenslijper die jij zeker kent is degene waarbij je zelf het potlood erin rond moet draaien. Er zijn ook elektrische puntenslijpers. Let bij het kopen van een puntenslijper voor welke potlooddikte de puntenslijper geschikt is. In deze categorie zal je vele soorten puntenslijpers vinden, is er een mooie puntenslijper voor jouw bij?

Filteren op

Leeftijd
Kleur
Materiaal
Thema
Prijs
Merk
meer... minder
Filter
1-15 van 15 product(en)
Product toegevoegd aan verlanglijst