Houten Pennenkist
Houten Pennenkist
Houten Pennenkist

Houten Pennenkist

17 op voorraad
Creotime
CT56414
€ 3,35

  • Vandaag voor 16.30 besteld, maandag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Onze pennendoos van licht hout met schuifdeksel is de perfecte keuze voor iedereen die houdt van het organiseren van hun pennen en potloden, terwijl ze hun creativiteit de vrije loop laten. Deze pennendoos is gemaakt van licht hout en heeft een schuifdeksel, waardoor de inhoud gemakkelijk toegankelijk is. De afmeting van de doos is 20x6x3,5 cm, wat hem een handzame grootte maakt voor op een bureau of in een tas.

Laat je creativiteit de vrije loop en versier deze leuke pennendoos helemaal naar eigen wens. Of het nu gaat om het aanbrengen van verf, decoupage of knutselen, deze pennendoos is een leuke canvas om je creativiteit op los te laten.

Deze pennendoos is niet alleen handig voor het organiseren van uw pennen en potloden, maar is ook een uniek decoratie item voor uw bureau of werkruimte. Ideaal voor studenten, kunstenaars of iedereen die houdt van een nette en georganiseerde werkruimte.

Onze pennendoos van licht hout met schuifdeksel is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een praktische en leuke manier om hun pennen en potloden te organiseren. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een unieke pennendoos die past bij uw stijl en smaak.

Afmeting: 20 x 6 x 3,5cm

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
20 x 6 x 3,5cm
Materiaal
Hout
Kleur
Naturel
Thema
Knutselen
EAN code:
5707167001417
17 Producten

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst