Houten Pennenbakje
Houten Pennenbakje
Houten Pennenbakje
Houten Pennenbakje
Houten Pennenbakje

Houten Pennenbakje

3 op voorraad
Creotime
CT577750
€ 2,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Met dit handige pennenbakje heb je altijd al jouw potloden en pennen bij de hand. Het is gemaakt van hout en heeft een afmeting van 7,5 x 7,5 cm, perfect om op je bureau te plaatsen. Dit pennenbakje is niet alleen functioneel, maar ook een decoratief item voor op je bureau.

Maak van het pennenbakje een betoverd plaatje met verf of stiften. Laat je creativiteit maar los! Dit is een leuke manier om het bakje op te fleuren en het een unieke uitstraling te geven. Dit bakje is een perfect cadeau voor kinderen die houden van knutselen of voor volwassenen die van een creatieve uitdaging houden.

Het pennenbakje is niet alleen handig voor thuis, maar ook voor op school of op het werk. Het is een efficiënte manier om pen en papier bij de hand te houden en tegelijkertijd een persoonlijk touch te geven aan je bureau. Maak jouw bureau compleet met dit houten pennenbakje en laat je creativiteit de vrije loop!

In samenvatting, met dit handige pennenbakje heb je altijd al jouw potloden en pennen bij de hand. Het is gemaakt van hout en heeft een afmeting van 7,5 x 7,5 cm, perfect om op je bureau te plaatsen. Maak van het pennenbakje een betoverd plaatje met verf of stiften en laat je creativiteit maar los! Dit is een leuke manier om het bakje op te fleuren en het een unieke uitstraling te geven.

Afmeting: 7,5 x 7,5 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
7,5 x 7,5 cm
Materiaal
Hout
Kleur
Naturel
Thema
Knutselen
EAN code:
5707167265048
3 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst