• -10%
  • Pakket
Menubox Met Beker Dinosaurus
Menubox Met Beker Dinosaurus
Menubox Met Beker Dinosaurus

Menubox Met Beker Dinosaurus

Niet op voorraad
LG-Imports
LG8714-LG8179
€ 1,76 € 1,95 -10%

Dit pakket bevat


  • Bekijk meer van Dinosaurus
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Betreed het prehistorische tijdperk met onze avontuurlijke Dinosaurussen Menubox bundel, inclusief een kartonnen Menubox en een stoere beker met rietje! Deze bundel is perfect geschikt voor een opwindend kinderfeest met een dinosaurus-thema en biedt duurzaamheid en praktische bruikbaarheid om ervoor te zorgen dat jouw feest soepel verloopt.

De stevige constructie van de kartonnen Menubox, samen met het goed sluitende deksel, houdt jouw heerlijke lekkernijen vers gedurende het hele feest. Of je nu kiest voor angstaanjagende dino-cupcakes, prehistorische koekjes of andere lekkernijen, deze Menubox biedt voldoende ruimte en bescherming om ze veilig te bewaren tot het juiste moment.

Met zijn ruime afmetingen is deze Menubox perfect geschikt voor het presenteren van een uitgebreid assortiment aan snacks en lekkernijen, waardoor jouw dinosaurusfeestje wordt omgetoverd tot een paleontologisch banket.

De bijgevoegde beker met rietje voegt een speels element toe aan de bundel en maakt het gemakkelijk om verfrissende drankjes te serveren die perfect passen bij de stoere sfeer van het feest.

Of je nu een klein en intiem dinosaurusfeestje organiseert of een grootschalig evenement opzet, onze Dinosaurussen Menubox bundel is de perfecte keuze om een onvergetelijke ervaring te creëren vol avontuur en dinosaurus-lekkernijen

Het foodsafe logo staat gedrukt op de kartonnen menubox en is bedoeld om aan te geven dat de menubox geschikt is om eten in te bewaren.

Het feestje is compleet met de leuke drinkbeker met rietje, ideaal voor een dit thema. Met het foodsafe logo is aangegeven dat de beker veilig is om uit te drinken. Met een inhoud van 250 ml voegt het een feestelijke touch toe aan de drinkervaring. 

Productdetails

Leeftijd
alle leeftijden
Afmetingen
menubox 22 x 12 cm - beker 11 x 10 x 9 cm
Materiaal
Karton en Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Dinosaurus
EAN code:
8740236590945

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst