• -10%
Geschenktasje Papier Kerst
Geschenktasje Papier Kerst
Geschenktasje Papier Kerst

Geschenktasje Papier Kerst

134 op voorraad
LG-Imports
LG7434
€ 0,77 € 0,85 -10%

  • Bekijk meer van Sinterklaas feest
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Stap in de vrolijke en feestelijke wereld van Sinterklaas met het Traktatiedoosje Sinterklaas van Speelgoedfamilie! Ben je op zoek naar een uniek en creatief traktatie-idee voor de Sinterklaasviering? Dan is dit traktatiedoosje de perfecte keuze om jouw feestje compleet te maken en iedereen te verrassen met leuke en smakelijke traktaties.

Het Traktatiedoosje Sinterklaas is ontworpen om een magische en gezellige sfeer te creëren tijdens de Sinterklaasviering. Met zijn kleurrijke en feestelijke ontwerp is dit doosje een geweldige manier om kleine traktaties of geschenken te presenteren aan vrienden, familie en gasten tijdens deze bijzondere periode van het jaar.

Of je nu een Sinterklaasfeest organiseert voor de kleintjes, een schoolfeest opvrolijkt of simpelweg een leuke traktatie wilt uitdelen aan je vrienden en collega's, het Traktatiedoosje Sinterklaas voegt een speciale en gezellige touch toe aan jouw viering. Het doosje biedt genoeg ruimte om allerlei lekkernijen, kleine cadeautjes, of Sinterklaas lekkernijen in te stoppen.

Dit traktatiedoosje is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die willen genieten van de Sinterklaasvreugde. Met zijn veelzijdigheid en feestelijke uitstraling is het Traktatiedoosje Sinterklaas een geweldige aanvulling op elk Sinterklaasfeest of evenement.

Bestel vandaag nog het Traktatiedoosje Sinterklaas en maak jouw Sinterklaasviering extra speciaal en memorabel. Laat je gasten genieten van de heerlijke traktaties en geschenken die je met liefde hebt voorbereid, verpakt in dit prachtige en feestelijke doosje. Met het Traktatiedoosje Sinterklaas breng je de magie van Sinterklaas tot leven en deel je de vreugde van deze feestelijke periode met iedereen om je heen.

Afmetingen: 16 x 22 x 9cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
16 x 22 x 9cm
Materiaal
Papier
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Sinterklaas en Piet
EAN code:
5413247074348
134 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst