Keycord Regenboog
Keycord Regenboog

Keycord Regenboog

250 op voorraad
1210636
€ 0,99

  • Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

 Maak een statement met deze kleurrijke regenboog keycord! Dit veelzijdige accessoire is niet alleen praktisch voor het veilig bij je dragen van sleutels, maar voegt ook een vrolijke en modieuze touch toe aan je dagelijkse outfit.

Het keycord is ontworpen met diverse regenboogkleuren, waardoor het een opvallend en stijlvol accessoire is. Het is niet alleen handig voor het bijhouden van je sleutels, maar je kunt het ook gebruiken voor andere kleine items zoals een ID-kaart, een pasje, of zelfs je telefoon.

Of je nu onderweg bent naar werk, school, een evenement of gewoon een wandeling maakt, dit regenboog keycord voegt een speels element toe aan je dag. Het is ook ideaal voor mensen die regelmatig hun sleutels kwijtraken, omdat het de kans op verlies aanzienlijk vermindert.

Dankzij de duurzame materialen en de hoogwaardige afwerking is dit keycord niet alleen stijlvol, maar ook stevig en betrouwbaar. Het kan langdurig gebruik weerstaan en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Laat je persoonlijkheid stralen met dit kleurrijke regenboog keycord en voeg een beetje vreugde en functionaliteit toe aan je dagelijkse routine! Grijp nu de kans om je sleutels op een stijlvolle en praktische manier bij je te dragen.

Afmeting: lengte 50 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Afmetingen
lengte 50 cm
Materiaal
Polyester
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Regenboog
EAN code:
5413247070067
250 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst