Etagere Karton Zilver, 3-laags
Etagere Karton Zilver, 3-laags

Etagere Karton Zilver, 3-laags

68 op voorraad
Base Toys
BK2571B
€ 2,95

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze zilveren etagère is een stijlvolle en praktische toevoeging aan elk feest, evenement of bijeenkomst. Gemaakt van stevig karton, is deze etagère niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken voor het presenteren van heerlijke lekkernijen.
Met een diameter van 30, 25 en 15 cm biedt deze etagère voldoende ruimte om een verscheidenheid aan hapjes, gebakjes, cupcakes, fruit of andere lekkernijen te plaatsen. Hierdoor is het een ideale keuze voor feestjes, bruiloften, babyshowers, verjaardagen, of zelfs gewoon voor een gezellige middag met vrienden en familie.
De zilveren kleur van de etagère geeft een chique en elegante uitstraling, waardoor het een geweldige aanvulling is op de decoratie van je tafel. Het voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid en past goed bij verschillende thema's en kleurenschema's.
Bovendien is deze etagère eenvoudig te monteren en te demonteren, wat betekent dat je hem gemakkelijk kunt opbergen voor toekomstige evenementen. Het is een handig en herbruikbaar item dat je keer op keer kunt gebruiken voor het serveren en presenteren van lekkernijen op een elegante manier.
Kortom, als je op zoek bent naar een praktische, stijlvolle en betaalbare manier om je lekkernijen te presenteren, dan is deze zilveren etagère de perfecte keuze. Bestel hem vandaag nog en maak van elk feest of evenement een smakelijk succes.

Afmeting: 38 x 32 x 2 cm

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
38 x 32 x 2 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Zilver
Doelgroep
Volwassenen
Thema
Wonen
EAN code:
8719202629675
68 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst