Insecten Borden 8st.
Insecten Borden 8st.

Insecten Borden 8st.

21 op voorraad
Folat
FL62801
€ 4,75

Meer uit de serie

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Voeg een beetje plezier toe aan je feestje met deze set van 8 kleurrijke feestbordjes in insectenthema! Deze vrolijke bordjes zijn perfect voor insectenverjaardagen, tuinfeestjes en andere feestelijke gelegenheden. Elk bordje is gemaakt van stevig karton en heeft een spanwijdte van 23 cm, ideaal voor het serveren van lekkernijen zoals larvenhapjes, zoete nectar en ander insectensnoepgoed.

De levendige insectenprint op de bordjes brengt de fascinerende wereld van insecten tot leven en zal de verbeelding van jonge feestgangers zeker prikkelen. Met dit insectenthema serviesgoed creëer je een feestelijke en avontuurlijke sfeer. Kinderen zullen dol zijn op de heldere kleuren en de afbeeldingen van hun favoriete kriebelige wezens. Het is een geweldige keuze voor kleine insectenliefhebbers en zal zeker een glimlach op hun gezicht toveren.

Naast het toevoegen van speelsheid aan je feestje, zijn deze feestbordjes ook praktisch in gebruik. Het stevige karton zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen geknoei en gemakkelijk kunnen worden weggegooid na het feest, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van het feest en kostbare momenten met je gasten. De set van 8 kleurrijke feestbordjes in insectenthema biedt genoeg borden voor een feestje met vrienden en familie.

Combineer ze met andere insecten feestartikelen, zoals bekers, servetten en tafelkleden, om een complete insectenervaring te creëren. Zo maak je van je feestje een onvergetelijk avontuur voor alle kleine feestgangers.

Bestel vandaag nog deze set van 8 kleurrijke feestbordjes in insectenthema en maak je feestje compleet met een vleugje prehistorische charme. Laat de insectenliefhebbers zoemen van plezier en geniet samen van een feest vol kleur, vrolijkheid en avontuur!

Afmeting artikel: diameter 23cm

Productdetails

Afmetingen
diameter 23cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
EAN code:
8714572628013
21 Producten

Slim combineren

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst