Bordjes Monster Bash 8st.
Bordjes Monster Bash 8st.
Bordjes Monster Bash 8st.
Bordjes Monster Bash 8st.

Bordjes Monster Bash 8st.

12 op voorraad
Folat
FL61928
€ 3,95

Meer uit de serie

  • Bekijk meer van Monsters
  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je Monster Bash feestje compleet met deze set van 8 gekleurde Monster Bash feestbordjes! Deze bordjes zijn een geweldige toevoeging aan je feestdecoratie en zorgen voor een vrolijke en speelse sfeer.

De bordjes zijn gemaakt van stevig karton, waardoor ze duurzaam zijn en gemakkelijk bestand zijn tegen het serveren van eten en snacks. Met een doorsnede van 23 cm bieden ze voldoende ruimte voor lekkernijen en hapjes tijdens je feest.

Elk bordje is prachtig ontworpen met kleurrijke monsterillustraties die de aandacht van jong en oud trekken. De levendige kleuren en schattige monstergezichten voegen een leuke en speelse uitstraling toe aan je tafelsetting.

Deze Monster Bash feestbordjes zijn perfect geschikt voor allerlei gelegenheden, zoals kinderverjaardagen, themafeesten, Halloweenfeesten en meer. Ze voegen een vleugje fantasie en avontuur toe aan je feestje en zorgen ervoor dat je gasten zich betrokken en enthousiast voelen.

Met een set van 8 bordjes heb je genoeg om al je gasten te voorzien van een feestelijk gedekte tafel. Combineer ze met bijpassende Monster Bash servetten, bekers en tafelkleden voor een complete feestuitstraling.

Bestel vandaag nog deze set van 8 gekleurde Monster Bash feestbordjes en maak je feestje onvergetelijk! Voeg een speels en monsterlijk tintje toe aan je feestdecoratie en zorg ervoor dat je gasten een geweldige tijd hebben.

Afmeting artikel: diameter 23 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 23 cm
Materiaal
Karton
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8714572619288
12 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst