• -10%
  • Pakket
Beker met Deksel en Rietje Voetbal 12st.
Beker met Deksel en Rietje Voetbal 12st.
Beker met Deksel en Rietje Voetbal 12st.

Beker met Deksel en Rietje Voetbal 12st.

38 op voorraad
LG-Imports
LG8178-12
€ 9,86 € 10,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Voetbal Thema
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak je voetbalfeestje compleet met deze leuke drinkbeker met voetbalthema en rietje! Deze beker is een geweldige toevoeging aan elke feestelijke gelegenheid met een voetbal thema. Met zijn vrolijke ontwerp en handig rietje zorgt deze beker voor extra plezier tijdens het drinken.

De beker is voorzien van het foodsafe logo, wat betekent dat het veilig is om eruit te drinken. Je kunt dus met een gerust hart genieten van je favoriete drankjes tijdens het feest. Of het nu gaat om verfrissende limonade, sappig vruchtensap of gewoon wat water, deze beker maakt van het drinken een echt feest.

Met een inhoud van 250 ml is deze beker perfect formaat voor kinderen om van te drinken. De afmetingen van de beker zijn 11 x 10 x 9 cm, waardoor hij comfortabel in kleine handjes past. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat de beker lang meegaat, zelfs tijdens enthousiast gebruik.

Deze bundel bevat 12 bekers, waardoor het ideaal is voor kinderfeestjes, sportevenementen of andere gelegenheden waar veel kinderen aanwezig zijn. Je kunt de bekers gebruiken om drankjes uit te delen aan de gasten of als leuke feestartikelen om mee naar huis te nemen.

Maak van je voetbalfeestje een onvergetelijke gebeurtenis met deze leuke drinkbekers met voetbalthema. Bestel vandaag nog deze bundel van 12 bekers en geniet van het feestelijke plezier dat ze met zich meebrengen. Scoren was nog nooit zo leuk!

Deze bekers zijn ideaal te combineren met onze andere feestartikelen voor een compleet voetbal feestje. De bekers zijn ook ideaal voor het compleet maken van een verjaardagstafel en zijn geschikt voor koffie, thee of andere warme en koude dranken. Deze bekers zijn een leuke en unieke manier om kinderen te verwelkomen op een feestje en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Inhoud: 11 x 10 x 9 cm, inhoud 250ml

Productdetails

Afmetingen
Inhoud 250ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Thema
Voetbal
EAN code:
5413247181787
38 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst