• -10%
  • Pakket
Beker met Deksel en Rietje Ruimte 12st.
Beker met Deksel en Rietje Ruimte 12st.
Beker met Deksel en Rietje Ruimte 12st.

Beker met Deksel en Rietje Ruimte 12st.

39 op voorraad
LG-Imports
LG8175-12
€ 9,86 € 10,95 -10%

Dit pakket bevat

  • Bekijk meer van Ruimtevaart
  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Op zoek naar een leuke en thematische toevoeging voor een kinderfeestje met een ruimte thema? Dan is deze beker met deksel en rietje in het ruimteontwerp precies wat je nodig hebt! Deze vrolijke drinkbekers zorgen voor extra plezier en maken van het drinken een echt avontuur.

De bekers zijn voorzien van een kleurrijk ruimteontwerp dat de verbeelding van kinderen prikkelt. Ze kunnen zich inbeelden dat ze in een ruimteschip zitten en op avontuur gaan door de melkweg. Het ruimtethema maakt het drinken uit deze bekers extra spannend en leuk.

Elke beker wordt geleverd met een bijpassende deksel en een handig rietje. De deksel zorgt ervoor dat het drinken veilig blijft en voorkomt morsen. Het rietje maakt het gemakkelijk voor kinderen om te drinken, zonder dat ze de beker hoeven te kantelen. Dit maakt het ideaal voor jonge kinderen of bij activiteiten waarbij gemorst kan worden.

Deze set bevat 12 bekers, waardoor het perfect is voor een kinderfeestje of een groep activiteiten. Je kunt de bekers gebruiken tijdens het feestje zelf, maar ook als leuke souvenirs of traktaties om mee naar huis te geven. De kinderen zullen dol zijn op het ruimtedesign en de functionaliteit van deze bekers.

De bekers met deksel en rietje in het ruimteontwerp zijn niet alleen geschikt voor kinderfeestjes, maar ook voor andere gelegenheden met een ruimtethema. Denk aan schoolactiviteiten, picknicks, uitstapjes of gewoon voor dagelijks gebruik. Ze zijn gemaakt van stevig materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is, zodat ze lang meegaan.

Maak van het drinken een avontuur met deze leuke beker met deksel en rietje in het ruimteontwerp. Bestel nu de set van 12 en creëer een onvergetelijke ervaring voor de kinderen!

De beker is voorzien van het foodsafe logo, wat betekent dat het veilig is om eruit te drinken. Dit maakt van het drinken een echt feest. De beker heeft een inhoud van 250ml en de afmetingen zijn 11 x 10 x 9 cm.

Deze bekers zijn ideaal te combineren met onze andere feestartikelen voor een compleet ruimte feestje. De bekers zijn ook ideaal voor het compleet maken van een verjaardagstafel en zijn geschikt voor koffie, thee of andere warme en koude dranken. Deze bekers zijn een leuke en unieke manier om kinderen te verwelkomen op een feestje en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Inhoud: 11 x 10 x 9 cm, inhoud 250ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
Inhoud 250ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Thema
Ruimtevaart
EAN code:
5413247181756
39 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst