• -10%
  • Pakket
Beker met Deksel en Rietje...
Beker met Deksel en Rietje...
Beker met Deksel en Rietje...
Beker met Deksel en Rietje Lachgezicht 12st.

Beker met Deksel en Rietje Lachgezicht 12st.

Niet op voorraad
LG-Imports
LG8177-12
€ 9,86 € 10,95 -10%

Dit pakket bevat


  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Een bundel van 12 Lachgezicht Drinkbekers met Rietje - Maak van Elk Feestje een Lachfestijn!

Op zoek naar een speelse en feestelijke toevoeging voor je kinderfeestje met een lachgezicht thema? Zoek niet verder! Deze set van 12 lachgezicht drinkbekers met rietje is precies wat je nodig hebt om van elk feestje een lachfestijn te maken. Met hun vrolijke ontwerp en veiligheidskeurmerk zijn deze bekers niet alleen leuk, maar ook praktisch voor alle feestelijke gelegenheden.

Deze drinkbekers met lachgezicht zijn een gegarandeerde hit op elk kinderfeestje. Hun levendige en vrolijke ontwerp zal kinderen en volwassenen laten glimlachen terwijl ze van hun favoriete drankjes genieten. Met een inhoud van 250 ml zijn ze perfect voor sap, limonade, frisdrank of andere verfrissende drankjes. Dankzij het foodsafe logo hoef je je geen zorgen te maken - deze bekers zijn veilig om uit te drinken en garanderen een zorgeloze feestervaring.

Deze bekers kunnen naadloos worden gecombineerd met onze andere lachgezicht feestartikelen om een onvergetelijk feestje te creëren. Of je nu een verjaardagstafel wilt completeren of gewoon een speelse sfeer wilt creëren, deze bekers passen perfect bij elke feestelijke setting. Of het nu gaat om koffie, thee, warme chocolademelk of verfrissende limonade, deze bekers voegen een vrolijke en levendige sfeer toe aan elke drinkervaring.

Deze lachgezicht drinkbekers met rietje zorgen voor een unieke en leuke manier om kinderen te verwelkomen op je feestje. Ze zullen niet alleen genieten van het drinken uit deze grappige bekers, maar ook een blijvende herinnering creëren aan een bijzondere dag. Of je nu een kinderfeestje met thema organiseert of gewoon wat extra plezier aan je feest wilt toevoegen, deze bekers zijn de perfecte keuze.

In het kort, de bundel van 12 lachgezicht drinkbekers met rietje brengt een vleugje vreugde en lachen naar elke feestelijke gelegenheid. Met hun kleurrijke ontwerp, veiligheidskeurmerk en praktische eigenschappen zijn ze een geweldige aanvulling op elke feesttafel. Bestel nu en maak van je feestje een lachgezicht festijn dat iedereen zal bijblijven!

Inhoud: 11 x 10 x 9 cm, inhoud 250ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
diameter 9 x 14 x 6 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247181770

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst