• -10%
Beker Lachgezicht 260ml
Beker Lachgezicht 260ml
Beker Lachgezicht 260ml

Beker Lachgezicht 260ml

Niet op voorraad
LG-Imports
LG8058
€ 1,08 € 1,20 -10%


  • Bekijk meer van Lachgezicht
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Laat je glimlach stralen met deze vrolijke beker vol lachgezichten! Met zijn kleurrijke afbeeldingen van verschillende lachende gezichtjes zorgt deze beker voor een feestelijke sfeer bij elke slok. Of je nu een kinderfeestje organiseert of gewoon thuis van een drankje wilt genieten, deze bekers zijn de perfecte keuze.

Deze lachgezicht bekers zijn niet alleen leuk, maar ook praktisch. Met een inhoud van 260 ml bieden ze voldoende ruimte voor je favoriete warme of koude drankjes, zoals koffie, thee, sap of frisdrank. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat de bekers duurzaam en langdurig in gebruik zijn.

Combineer deze vrolijke bekers met onze andere lachgezicht artikelen en creëer een complete feestelijke setting. Denk aan bijpassende borden, servetten, tafelkleden en decoraties om het feest helemaal af te maken. De lachgezicht bekers passen perfect bij een thema zoals een verjaardagsfeestje, een gezellig samenzijn of een kinderfeestje.

Niet alleen kinderen zullen genieten van deze lachwekkende bekers, maar ook volwassenen zullen er plezier aan beleven. Breng een glimlach op ieders gezicht met deze vrolijke lachgezicht bekers.

Bestel vandaag nog deze lachgezicht bekers en maak van elk drankmoment een feestje. Of je nu thuis bent, op een feestje of onderweg, geniet van je favoriete drankjes met een grote dosis vrolijkheid en humor. Laat de lachgezichten je dag opvrolijken en deel het plezier met anderen.

Let op: deze bekers zijn niet geschikt voor de vaatwasser, maar wel geschikt voor de magnetron(2minuten - 600 watt). Gemaakt in Europa en hebben het foodsafe logo. Met deze beker weet je zeker dat je de slappe lach krijgt!

Inhoud: 260ml

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
inhoud 260ml
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
Thema
Lachgezicht
EAN code:
5413247080585

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst