• -25%
DIY Ballonset Baby jongen
DIY Ballonset Baby jongen

DIY Ballonset Baby jongen

18 op voorraad
Folat
FL63484
€ 7,46 € 9,95 -25%

Meer uit de serie

  • Vandaag voor 16.00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Maak het kraamfeest extra feestelijk en verras de kersverse ouders met een vrolijk ballonfiguur om de geboorte van hun zoontje te vieren! Met onze handige knutselset heb je alles wat je nodig hebt om dit leuke ballonfiguur te maken. De set bevat niet alleen alle benodigde ballonnen, maar ook andere essentiële materialen om het figuur tot leven te brengen. Daarnaast wordt een duidelijke handleiding meegeleverd, die je stap voor stap begeleidt bij het in elkaar zetten van het ballonfiguur. Zelfs de stickers voor het gezicht zijn inbegrepen!

Het ballonfiguur zal een prachtige toevoeging zijn aan het kraamfeest en zal zeker een glimlach op het gezicht van de kersverse ouders toveren. Met een indrukwekkende hoogte van 95 cm en een breedte van 60 cm vormt het ballonfiguur een opvallende eyecatcher. Het zal de feestruimte opvrolijken en een feestelijke sfeer creëren die perfect past bij de viering van de geboorte van hun zoontje.

Met deze knutselset hoef je je geen zorgen te maken over het verzamelen van de juiste materialen of het vinden van de juiste instructies. Alles wat je nodig hebt, zit bij de set inbegrepen, zodat je direct aan de slag kunt. Volg gewoon de eenvoudige stapsgewijze handleiding en binnen de kortste keren heb je een prachtig ballonfiguur klaarstaan.

Dit ballonfiguur is niet alleen een leuke verrassing voor de kersverse ouders, maar ook een geweldige decoratie die de feeststemming verhoogt. Het zal zeker de aandacht trekken van alle gasten en een gespreksonderwerp zijn tijdens het kraamfeest. Bovendien kan het ballonfiguur ook dienen als een mooie achtergrond voor het maken van foto's om deze speciale gelegenheid voor altijd vast te leggen.

Bestel vandaag nog onze knutselset voor het vrolijke ballonfiguur en maak het kraamfeest onvergetelijk. Vier de geboorte van een jongen op een unieke en feestelijke manier. Met deze set zorg je voor een prachtige decoratie en een speciale verrassing voor de kersverse ouders.

Afmetingen: 95cm hoog en 60cm breed

Productdetails

Leeftijd
Niet van toepassing
Afmetingen
95cm hoog en 60cm breed
Materiaal
Kunststof
Kleur
Blauw
Doelgroep
Jongens
Thema
Feest
EAN code:
8714572634847
18 Producten

Slim combineren

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst