Vormenkubus
Vormenkubus
Vormenkubus

Vormenkubus

23 op voorraad
Base Toys
BK2413
€ 9,95

  • Vandaag besteld, maandag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze vormenkubus is niet alleen leuk om mee te spelen, maar het stimuleert ook nog eens de motoriek en ontwikkeling van je kindje. Met deze kubus kan jouw kindje leren hoe verschillende vormen eruitzien en waar ze in passen. De kubus bevat een vormenstoof waarbij verschillende geometrische vormpjes in de juiste opening gestopt moeten worden. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de oog-handcoördinatie en het ruimtelijk inzicht van je kindje.

Naast de vormenstoof, kan jouw kindje ook spelen met de ballen aan de zijkant van de kubus. Met het bijbehorende hamertje kan jouw kindje op de ballen timmeren. Dit helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie van je kindje.

De kubus is ook aan de zijkant te openen, waardoor je kindje de vormpjes er weer uit kan halen om opnieuw te beginnen. De kubus is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en bevat 1 hamer, 8 geometrische vormen, 2 ballen en 1 gekleurde kubus met geometrische openingen.

Deze vormenkubus is niet alleen leerzaam, maar ook nog eens leuk om naar te kijken met zijn mooie kleuren en vormen. Een ideaal cadeau voor ouders die hun kindje willen uitdagen en stimuleren in hun ontwikkeling. Bestel hem nu en laat je kindje urenlang speelplezier beleven!

Afmetingen: 20,9 x 14,8 x 15 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
20,9 x 14,8 x 15 cm

Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
Doelgroep
Jongens en Meisjes
EAN code:
8719987734915
23 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst