• -25%
Viltstiften 24 Stuks
Viltstiften 24 Stuks
Viltstiften 24 Stuks

Viltstiften 24 Stuks

24 op voorraad
Base Toys
BK2450
€ 4,46 € 5,95 -25%

  • Vandaag voor 16.30 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf €40,-
  • Veilig winkelen: Webshop Keurmerk gecertificeerd
  • Veilig online betalen (ook achteraf!)

Omschrijving

Deze viltstiften set is een echte must-have voor kinderen die graag creatief bezig zijn. De set bevat maar liefst 24 verschillende kleuren, waardoor er volop keuze is om de mooiste tekeningen te maken. De viltstiften hebben een fijne punt waarmee kinderen nauwkeurig kunnen werken.

Deze set is niet alleen geschikt voor thuis, maar ook op school of tijdens vakanties. Met deze set kunnen kinderen zich urenlang vermaken en hun creativiteit de vrije loop laten gaan. De doorzichtige kunststof etui waarin de stiften worden geleverd, maakt het eenvoudig om de stiften netjes op te bergen en mee te nemen.

Deze viltstiften zijn ook ideaal voor het inkleuren van kleurplaten. Door de variatie aan kleuren kan elk detail mooi ingekleurd worden. De viltstiften zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, waardoor kinderen er lang plezier van kunnen hebben.

Deze set is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die graag tekenen en kleuren. Door de fijne punt van de viltstiften is het mogelijk om nauwkeurig te werken en gedetailleerde tekeningen te maken.

Kortom, deze viltstiften set is een veelzijdige en hoogwaardige set die geschikt is voor zowel kinderen als volwassenen. Het biedt volop mogelijkheden voor creatief plezier en is een goede aanvulling op elke teken- en knutselcollectie.

Afmetingen: 18,5 x 20 cm

Productdetails

Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmetingen
18,5 x 20 cm
Materiaal
Kunststof
Kleur
Multi
EAN code:
8719987924972
24 Producten

Vaak samen gekocht

Bekijk meer

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord

Welkom bij de Speelgoedfamilie!

Maak kennis met ons

Hulp nodig?

Vindt het antwoord op je vraag

Vraag en Antwoord
Product toegevoegd aan verlanglijst